KARAOKESBAND A CORNELLÀ

KARAOKESBAND A CORNELLÀ

Concert de Karaokesband a la festa dels Castellers de Cornellà.

El 18 de juny del 2016 Karaokesband va actuar al patronat de Cornellà dins la festa dels 25 anys de la colla de castellers de Cornellà. Al mateix escenari van actuar Miquel del Roig i Los Satelites.

És un goig arrencar la temporada amb aquesta energia i vitalitat que suposa compartir els 25 anys d’una colla castellera. En l’ambient es feia evident que hi havia ganes de festa i l’espai es va omplir tot i la pluja. Amb les actuacions de Miquel del Roig i de Los Satelites el públic va sortir prou envelat per perdre la vergonya i no parar de cantar. Així doncs, va ser una nit de repertori variat i d’actuacions molt ovacionades, potser per la complicitat o potser perquè realment ho van fer molt bé. Només els assistents ho saben. Sens dubte, l’actuació de la nit va ser la dels caps de colla amb la cançó “Llençat al vuit”. Aquesta cançó la vam preparar expressament per aquest concert i no és per menys. Muyayo rif va compossar aquesta peça expressament per a la colla i és una veritable festa.

L’actuació estel·lar dels caps de colla amb la cançó “Llençat al vuit” de Muyayo Rif va ser una pujada d’adrenalina.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a bar del patronat per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. Els castellers i les seves colles són de les coses més grans que tenim en el país i és un honor poder-ne formar part a vegades. Esperem tornar-nos a veure.

castellers