KARAOKESBAND A LA 10a FESTA DE LA DIVERSITAT

Concert de Karaokesband a la 10a Festa de la Diversitat de Piera.

El dia 1 de juliol del 2016 Karaokesband va actuar a la plaça del gall mullat de Piera dins el programa de la Festa de la Diversitat organitzat per varies entitats i l’Ajuntament de Piera. Al mateix escenari van actuar Funk Tumaka, Gertrudis, Maria Fortuny i molts altres.

Dues hores i mitja d’espectacle que van propiciar moments màgics com la gran interpretació de “Al partir un beso y una flor” y la ja mítica actuació dels joves amb “Chiquilla” de Seguridad Social.  També va se un bon dia per seguir estrenant les cançons de l’estiu: Picky Picky, Duele el corazón i La Bicicleta. A Piera sempre podem comptar amb la millor participació i el millor públic ja que per alguna raó que encara desconeixem, els encanta el que fem.

Les millors cançons de la nit van ser: Al partir un beso y una flor, Chiquilla i Picky Picky.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a bar El Gall Mullat per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de Mute So i Llum que sempre fan una feina excelent. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina perfecte. Sens dubte, a Piera ens estimen i nosaltres a ells. Esperem ser-hi molts anys més i que la Festa de la Diversitat no mori mai.

piera, festa de la diversitat.