KARAOKESBAND A LA FM DEL CARMEL

KARAOKESBAND A LA FM DEL CARMEL

Concert de Karaokesband a la festa major del Carmel.

El 08 de juliol del 2016 Karaokesband va actuar al costat del Centre Cívic del Carmel dins el programa de festa major organitzat pel Centre Cívic i l’Ajuntament de Barcelona. Al mateix escenari es van realitzar actuacions de dança i un posterior sopar de tots els col·laboradors i treballadors del centre.

Dues hores i mitja d’espectacle on vam escoltar Nino Bravo, El Chaval de la peca, Extremoduro entre molts d’altres. Va ser una nit de contrastos amb un públic molt variat i que de seguida va demostrar que el Carmel és un barri amb molta vida. La canalla va optar per les cançons més actuals com “Duele el corazón” o “Picky picky” i els adolescents es decantaven cap els grups de moda de Barcelona; Txarango, Els Catarres o Oques Grasses. Sens dubte, l’actuació de la nit va ser “Al partir un beso y una flor” de Nino Bravo interpretada per un senyor d’avançada edat que va deixar al públic extasiat amb la seva potent veu i la seva gran interpretació.

Les millors cançons de la nit van ser: AL PARTIR UN BESO Y UNA FLOR, EN PEU DE GUERRA i SO PAYASO.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so, sobretot al JAN, que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. El barri del Carmel és dels millors barris de Barcelona i nosaltres ho hem pogut veure. Esperem ser-hi molts anys més i que aquesta segueixi sent una gran festa major.