KARAOKESBAND A LA FESTA MAJOR DE CASTELLDEFELS

KARAOKESBAND A LA FESTA MAJOR DE CASTELLDEFELS

CONCERT DE KARAOKESBAND A LA FESTA MAJOR D’HIVERN DE CASTELLDEFELS.

El 7 de desembre del 2016 Karaokesband va actuar a la plaça de l’estació de Castelldefels dins el programa de festa major d’hivern organitzat per l’espai jove. Al mateix dia van actuar la batucada “Toquikitoki” acompanyant el correbars.

Va ser una nit per emmarcar on el fred no va impedir que es celebrés una festa inmillorable. L’anècdota de la nit va ser que es van presentar uns 500 joves i adolescents que van confondre el hashtag #FMCastelldefels amb una festa Flaix FM. Imaginem que la decepció no va durar gaire perquè a les tres cançons ja estaven ballant i cantant com si haguessin vingut expressament. Vam tenir una curiosa versió de “Lazy Song” amb rap, una estelar interpretació de “Killing in the name of” i les típiques cançons “Bon dia” i “Chipiron“. Tampoc hi van faltar les cançóns dels valencians de moda: Aspencat i La Raíz.

LES MILLORS CANÇONS DE LA NIT VAN SER: KILLING IN THE NAME, CHIPIRÓN I A LA SOMBRA DE LA SIERRA.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a bar MAS MAS per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de BlackAudio que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. No sabiem que esperar d’una festa d’hivern a Castelldefels i hem quedat sorpressos del bon ambient, de la bona festa i de la gran ciutat. Esperem ser-hi molts anys més.

castelldefels