KARAOKESBAND A LES FESTES PRIVADES

KARAOKESBAND A LES FESTES PRIVADES

Un hivern de festes privades amb Karaokesband.

Aquest final d’any 2016 i 2017 ha estat un no parar de sopars d’empresa, festes privades, aniversaris, bodes i celebracions que han volgut contar amb nosaltres per tenir una nit inoblidable. Ens ho hem passat genial i hem conegut al nostre públic de ben aprop.

Hem estat a Barcelona, Igualada, La Pobla de Claramunt, Sitges i Rubió i hem cantat en català, anglés, castellà i algun idioma més. La diferents festes han estat molt variades i originals i va ser un encert tenir concert de Karaokes Band perquè en tots els casos, el públic es va entregar des del primer moment. I com era d’imaginar, van ser les nits d’Alaska, Raffaella Carra, Hombres G, Chica Yeye i tot de cançons “paxangueres” i divertides. Tan de bó, tots els sopars d’empresa, esdeveniments i bodes fossin aixì.

Les millors cançons d’aquest hivern han estat les mítiques del karaoke i “los 80s i 90s”.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot als bars que ens han donat uns sopars exquisits. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de Radio Sala i Mute So i LLum que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. L’any que ve esperem estar a totes les vostres festes privades. Si vosaltres també, contacteu-nos.