KARAOKESBAND A LA FM DE GRÀCIA

KARAOKESBAND A LA FM DE GRÀCIA

Concert de Karaokesband a la festa major de Gràcia.

El 18 d’agost del 2016 Karaokesband va actuar al carrer Tordera de Gràcia dins el programa de festa major organitzat pel barri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona. El carrer Tordera va ser un dels guanyadors del concurs de decoració de carrer de Gràcia.

Una nit enèrgica, explosiva, de molta calor, molta gent i molta diversió. En un escenari de 4×4 es va concentrar tota la potència dels grans moments i de la diversió col·lectiva. Les actuacions de “Zombie” de The Cranberries i de “It’s my life” de Bon Jovi van engegar la nit més boja de l’any. En cada actuació més gent s’acumulava en el carrer per ballar i per apuntar-se a actuar. Una nit que no s’hagués acabat mai i que sempre recordarem per les gran actuacions. Destacarem la tendra posada en escena de “Boig per tu” que ens va oferir el Joaquin que s’havia apuntat ja feia hores i de la esbojarrada interpretació de “Bola de drac” dels veïns del carrer Tordera.

Les millors cançons de la nit van ser: BOLA DE DRAC, BOIG PER TU i ZOMBIE.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de MUTE SO I LLUM que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. La festa major de Gràcia sempre ha estat i serà una bogeria però és una de les millors festes majors de Catalunya.. Esperem ser-hi molts anys més.

Karaokesband a Gracia