KARAOKESBAND A LA SALA - IGUALADA

KARAOKESBAND A LA SALA - IGUALADA

Concert de Karaokesband a LA SALA d’Igualada.

El 25 de febrer de 2917 Karaokesband va actuar a La Sala d’Igualada celebrant el carnestoltes i també el 10 anys de l’espai. Agraim a La Sala la confiança amb nosaltres i haver-nos deixat formar part d’un cartell que aquest any porta a grups com Els Amics de les Arts.

Va ser una nit entrenyable, on els participants eren amics nostres, el públic es coneixia molt i tothom estava molt feliç d’estar allà. Des del primer moment es va omplir i va començar el degoteix de “temazos”: I want to break free, Wanabe, A quien le importa o Gat rumbero. Va ser una alegria poder tocar a Igualada i sobretot a la Sala i deixarem immortalitzat el moment amb les nostres disfresses, aquest any dedicada als grans artístes de la música: David Bowie, Slash, Ray Charles, Fredy Mercury i un bateria desconegut.

Les millors cançons de la nit van ser: totes i cada una de les que es van fer.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de EVENTS que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. A la Sala tot hi hem passat molt bons moments i esperem que segueixi així molt anys.