KARAOKESBAND A LES FESTES DEL TURA

KARAOKESBAND A LES FESTES DEL TURA

Concert de Karaokesband a les festes del Tura d’Olot.

El 7 de setembre del 2016 Karaokesband va actuar al recinte El FIRAL d’Olot dins l’activitat “Veus d’altura” organitzat per per Radio Olot. Al mateix escenari van actuar Tremendos.

Una nit especial on els concursants ja havien estat seleccionats amb anterioritat a través d’un càsting fet per Radio Olot. Dotze actuacions que van brillar i van fer la feina complicada al jurat. En aquesta ocasió els participants ja es van preparar les cançons amb temps i van poder interpretar-les amb potència i energia. El guanyador va ser Xavi Repi amb la cançó “Beat it” de Michael Jackson i va ser totalment merescut.

Un concert en format concurs organitzat per Radio Olot. Xavi Repi guanyador amb “Beat It”.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a bar EL BOU BRU per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. Una nit diferent i divertida que ens va encantar. Esperem ser molts anys més a les Festes del Tura, que són la repera.

Olot