KARAOKESBAND A LA (ciutat o festa)

Un any més Karaokes KIDS al festival Petits Camaleons.

Aquest 2017 Karaokes KIDS va tornar a posar els peus als Petits Camaleons, el festival de música enfocat a les famílies que es celebra cada any a Sant Cugat. Com ja va sent habitual, Karaokes KIDS actua en les dues sessions de la tarda per oferir un final de festa amb la participació dels més petits, pujant a l’escenari o remenant el cul des d’abaix. En aquesta edició el festival va comptar amb la presencia d’artístes de renóm com Blaumut, Doctor Prats, Buhos o, els també repetidors, The Penguins – Reggae per xics, Heavy per xics i Xiula.

Les actuacions van oferir el millor repertori de cançons en català i sobretot de dibuixos animats com Let It Go de Frozen o Bola de Drac. La pluja casi ens obliga a suspendre les dues actuacions de dissabte però la sort ens va acompanyar i només va ploure entremig dels dos actes. Malauradament, si que ens vam veure obligats a suspendre les actuacions de diumenge a causa dels incidents relacionats amb la violència que es va produir durant les votacions del referèndum del 1 d’octubre. Esperem que això no torni a succeir mai més.

Les millors cançons de la jornada van ser: Let it go, Bon dia, Vull estar amb tu.

Agraïm a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a la gent de No Sonores per la gran feina que fan. També demanem un fort aplaudiment per als tècnics de so de que cada any ens cuiden millor. Esperem ser-hi molts anys més.