El Factor K és un espectacle familiar participatiu on els assistents hauran de  superant els diferents reptes demostrant les seves habilitats cantant i ballant. L’espectacle fa un repàs al repertori que més agrada als petits, mitjans, adolescents i també als grans.

La perfecta combinació entre un grup de versions i el karaoke tradicional gràcies al sistema de pantalles amb les lletres sincronitzades.

Descarregat el dossier i rider tècnic clicant en aquest botó:

PREGUNTES QUE ET POTS ESTAR FENT

Qué és EL FACTOR K?

És un concurs on dos equips lluitaran per convertir-se en guanyadors.

Com aconseguiran ser guanyadors?

Superant les diferents proves que el jurat té preparades per als participants.

Quin tipus de proves seran?

En les proves hauran de demostrar les seves habilitats cantat, ballant, endevinant preguntes, rapejant i mostrant-se molt motivats.

Com poden participar?

El concurs es conduït per dos magnífics presentadors, la Betty i el Kevin, que aniran informant als participants de tot el que han de fer i els guiaran per saber quan els toca participar. A part, la pantalla amb les lletres els mostra en tot moment allò que han de cantar, ballar, endevinar o rapejar.

Quines cançons poden cantar?

El repertori és molt variat i conté cançons per a totes les edats intentant que tothom es senti representat i pugui tenir el seu moment de gloria junt amb el seu equip. Adjuntem un llistat on consultar totes les cançons de l’espectacle.

És necessari que els participants hagin estudiat les cançons abans?

Ni molt menys, les cançons són molt conegudes però, a part, els presentadors I les pantalles amb les lletres faran molt fàcil la participació. Ademés, la participació és per equips i es sumen totes les habilitats i coneixements del seu membres.

Tot I això, recomanem molt fer un treball previ del repertori perquè l’experiència sigui més intensa i els participants obtinguin una recompensa al seu esforç.

Quina duració té l’espectacle?

50 minuts més un espai final o els participants rebran una petita recompensa per la seva participació.

Quines son les mides d’escenari necessàries?

Les dimensions mínimes són 5×4 metres aproximadament. Tot I això, l’espectacle s’adapta molt bé a qualsevol espai i no requereix d’elements extres com escenaris o tarimes.

Quins són els requeriments tècnics?

En funció de l’espai i les peculiaritats de l’esdeveniment poden variar però adjuntem un document amb el rider tècnic per poder-lo consultar.

Quanta estona de muntatge previ requereix?

Aproximadament 2 hores prèvies a l’inici de l’espectacle.

Hi ha un mínim o màxim de participants a l’espectacle?

No, aquest espectacle es pot realitzar amb quantitats d’assistents molt variades i, en cap cas, afecta al funcionament ni a l’especularitat del mateix.

I el botó vermell perquè serveix?

El botó vermell és un misteri i, segons el jurat, apretar-lo pot ser molt perillós. Hauran d’esperar fins al final de l’espectacle per descobrir què passarà amb el botó.

TENS MÉS PREGUNTES?

Contacta’ns amb el formulari a continuació.

Els espectacles familiars de KARAOKESBAND es consoliden com uns dels formats més exitosos de Catalunya amb la constant participació en festivals com els Petits Camaleons de Sant Cugat o el Closcamoll de Tàrrega, com també en la programació infantil de festa major de diverses ciutats, en celebracións de centres educatius o activitats de diferents entitats infantils i juvenils.

kids closcamoll
kids camaleons

CONTACTA

    TRUCA

    605091516