PREMSA

INFORMACIÓ

KARAOKES BAND engega el seu camí a Igualada el 2011 amb l’objectiu de fer honor al seu nom i portar el format de karaoke en directe a tots els escenaris possibles. Amb els anys ha aconseguit instaurar aquest format com un producte perfecte per sorprendre i ser original. Un format que anima al públic a ser participatiu, a perdre la vergonya i interpretar cançons amb els amics o simplement, a gaudir i riure amb l’actuació dels coneguts. A més, s’adapta al target dels assistents al ser aquests els que trien el repertori, convertint l’espectacle en un concert de les cançons que tenien més ganes d’escoltar.

La mecànica és senzilla. El grup sempre va acompanyat de dues regidores d’escenari que anotaran el teu nom i la cançó que vols interpretar de la llista disponible. Quan sigui el teu moment, et prepararan amb disfresses i complements per lluir com toca a l’escenari. Al moment, l’atractiu showman de Karaokes Band et convidarà a pujar i els atents músics començaran a interpretar la teva cançó. La resta és cosa teva.
Els Karaokes són gent preocupada per la teva reputació que, segur, tens guanyada al teu territori i és per això que t’ho posaran més fàcil. Ells han dissenyat el sistema SYNCLYRICS que et permetrà veure, a través del monitor davanter, com avança la lletra a la mateixa velocitat que la cançó. Com si estiguessis en un karaoke tradicional. Però no només això, sinó que també disposen d’una pantalla gegant darrere l’escenari perquè tot el públic vegi la lletra i pugui cantar a ple pulmó amb tu. Res pot anar malament.
Karaokesband encara es guarda uns quants caramelets més i és que, tot i que estem segurs que en el teu poble hi ha les millors veus, a vegades està bé canviar una miqueta. És aquí on entra el format d’actuació exclusiva del grup on et faran ballar amb els seus popurris de cançons, et faran endevinar sintonies de sèries i pel·lícules que ho “peten” més, et faran vibrar amb els medleys de rock super potent i els de “latino” calentets, et faran regals, et… Bé, no farem més espòilers, has de venir als concerts.

Amb tot el paquet arrodonit i posant-se una mica elegants Karaokesband s’ha passejat per Catalunya i voltants amb la seguretat que cada poble donaria el millor de si i, fins ara, mai els han fallat. Festes de Gràcia, festes del Tura, festes majors d’Igualada, Piera, Tàrrega, Lleida, Barcelona, Vilassar, Santa Coloma, Cornellà, Esplugues, Sant Pol i molts altres. Sales com Salamandra o La Sala, festivals com els Petits Camaleons o Closcamoll i territoris dispars que van des d’Andorra a Girona passant per Fraga. Han compartit cartell amb grups com Txarango, Els Catarres, Oques Grasses, Amics de les Arts, Ebri Knight, Sopa de Cabra o Macaco però sempre diuen que les millors actuacions són les del públic. I no ho diuen per quedar bé.

LOGO

IMATGES