Karaokesband a Igualada.

Concert de Karaokesband a la Festa Major d’Igualada.

El 28 d’agost del 2016 Karaokesband va actuar a la plaça PIUS XII d’Igualada dins el programa de festa major organitzat per l’Ajuntament d’Igualada. Al mateix escenari van actuar Mambo Jambo, Imperial jade, Motor Zombies, Chetoos magazine dins la quarta edició del festival Igualada Rock City.

Dues hores i mitja d’espectacle que van propiciar moments màgics com l’actuació d’un grup de nens de 2 a 5 anys, acompanyats pels seus respectius pares, a cantar la nova cançó de la pel·lícula Frozen “LET IT GO”. També memorable l’actuació del grup de joves amb la cançó “Todos los días sale el sol” de Bongo Botrako que van fer embogir al públic. I no ens podem oblidar de la inesperada aparició dels gegants d’Igualada que es van animar a ballar amb la cançó de Raffaela Carra “Para hacer bien el amor”. I com ja van sent tradició aquest 2016, les cançons de “Picky picky” de Joey Montana i “Duele el corazón” d’Enrique Iglesias van ser interpretades pels més joves i adolescents que se les saben de d’alt a baix, tota una festa.

Les millors cançons de la nit van ser: LET IT GO, PARA HACER BIEN EL AMOR i PICKY PICKY.

Agraim a l’organització el tracte que vam rebre i sobretot a bar El Bar del Rec per un sopar exquisit. També demanem un fort aplaudiment per als técnics de so de EVENTS que van fer una feina espectacular. I com sempre, una abraçada i mil gràcies a les nostres regidores que sempre fan una feina excel·lent. La nostra ciutat ens estima i nosaltres l’estimem a ella. Esperem ser-hi molts anys més i que aquesta segueixi sent la millor festa major de tot Catalunya.